zondag 4 mei 2008

Oostende in de zon

Het eerste wat je ziet als je Oostende binnenkomt zijn de sokkels van de windmolens die in aanbouw zijn en meeuwen. Kevin heeft het verhaal rond deze sokkels in een aantal posts heel mooi in beeld gebracht op zijn blog :
http://xraypictures.wordpress.com/
Het tweede wat ik zag waren mensen. De vorige keer dat ik in Oostende was hadden we regen en wind. Geen mens te zien op het strand in zo'n weer. Nu scheen de zon en was het een gezellige drukte. Ik besloot dan ook mij eens te wagen aan het fotograferen van mensen. Straatfotografie met andere woorden, maar in dit geval was het meer strandfotografie. Ik had dit eigenlijk nog nooit gedaan en een zekere schroom moet men wel overwinnen vind ik. Maar hier dan een paar pogingen van mij.

6 opmerkingen:

Koen zei

Kinderen en zee, strand...altijd fotogeniek! De eerste is ook leuk met de combinatie meeuw en sokkels. Het gaat wennen worden wanneer de sokkels verdwenen zijn. Ze behoren écht tot de skyline van Oostende tegenwoordig.
Wat een prachtig weertje hadden jullie met z'n allen. Het was vast en zeker een gezellige bedoening!

Caroline zei

Vooral die kleine aan het hek vind ik zeer geslaagd! Wat een uitdrukking :-)

Unknown zei

Bedankt voor je lovende woorden over mij. Nu woensdag gaat er weer een "torentje" weg. De volgende reeks zullen echter 18 stuks zijn.
Mooie straatfotografie. Het duurde ook even voor ik alle schroom kon wegkieken maar nu vind ik het heel leuk en het levert vaak leuke babbels op. Mooie resultaten alvast.

Joke Devliegher zei

De foto met dat één kindje vind ik prachtig, heel mooie kleuren en tof gekadreerd. Joke

LAMP (hobbyfotograaf) zei

Dag Caro

Leuke foto's ... kinderen zijn altyd spontaan, en een tof fotografisch onderwerp... maar je moet geduld hebben en een beetje geluk....je hebt dit mooi in beeld gebracht met mooie compositie !

Intussen heb ik een paar natuurfoto's gemaakt van de Kaaiehoeve in de regio Vlaamse Ardennen...

http://web.mac.com/lamp5

groeten

Lamp

ysabel zei

ik herken me in het woordje 'schroom'. Wel mooi gelukt!!!