vrijdag 30 mei 2008

Even rusten

Het is niet mijn gewoonte, maar hier even een foto die ik een paar weken geleden heb gemaakt in Antwerpen. Dat wat de foto uitstraalt, nl "rust" is wat jullie misschien de komende tijd op mijn weblog zullen merken. Ik doe het even wat rustiger aan!! Het is weer examen periode voor mijn drie kinderen en daarom zal ik er in de eerste plaats voor hen moeten zijn. Hopelijk zal er in ieder geval een keer in de week een postje van mij zijn.

9 opmerkingen:

Koen zei

Ja ja examensperiode...daar moeten wij ook als ouders weer door :-(
Ik dacht vroeger na mijn studies 'oef, eidelijk er van af!' Niets is minder waar, want het keert allemaal terug van zodra je kinderen hebt...Tenminste de stress toch

Martine zei

Soms moet een mens een tijdje wat gas minderen. Maar ook dat gaat voorbij.

Joke Devliegher zei

Rust, rust, dat straalt de foto inderdaad uit. Geniet van de rust alhoewel met je studerende kinderen....
Ik wens jullie allen het beste.

Xray Pictures zei

Inderdaad... rust.
Zondagavond, kindjes in bed en nu...rust.

Harm zei

Beste Carola,
Na je tip van gisteren, vandaag gaan kijk op je webblog.Zit mooi werk tussen. Kan ik nog veel van leren!.
Ik meld me ongetwijfeld binnenkort weer.

An zei

Hier ook examenstress bij de dochters (of is het bij de mama?). Pfff, ik zit er niet op te wachten maar ja, we moeten er door. Daarna genieten van een (hopelijk) zorgeloze vakantie.

An zei

Hoi Caro, bednakt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik ben nog niet zo heel lang overgeschakeld naar dit blog nadat ik eerst een andere had en door jouw vraag besef ik plots dat ik de foto van mijn fototoestel er niet meer heb opstaan. Het is een Fuji S9500. Ik heb hem nu twee jaar en ben er zeer tevreden over maar stilaan begint het wel te kriebelen voor een DSLR.

Ellen, zei

Je hebt gelijk caro. Er zijn belangrijkere dingen als bloggen.
Wil je even laten weten dat ik nu eeeeeiiiiiiindelijk mijn nieuwe lens besteld heb.
De Canon EF 70-200mm F/4L IS USM

Carola Rummens zei

He dat is leuk. Dat is een goede lens, je zult er veel plezier van gaan hebben. Die imagestabilisatie kan echt helpen om scherpere beelden te krijgen zonder statief bij deze lens.