zaterdag 1 november 2008

Kunst op de Campus

Kunst in musea dat is wat we verwachten, maar kunst in het gras? Daar lopen we druk pratend of dromend aan voorbij. Toch was dit eigenlijk wel een aardig kunstprojectje op de campus van de Technische Universiteit van Eindhoven. 'Laten we die saaie grijze meterkastjes eens van foto's voorzien (aan voor en achterkant) en ze zo wat interessanter maken' moet men gedacht hebben. Helaas hebben deze jongens van bouwkunde of electrotechniek dit nog niet opgemerkt. Toch vind ik het goed dat er op de campus af en toe leuke kunstzinnige dingen worden gedaan en dat mag van mij ook zo wel blijven, ookal lopen sommigen eraan voorbij.

7 opmerkingen:

Martine zei

Ik ben 100% voorstander van kunst in openbare ruimten. Of anders gezegd, kunst voor iedereen toegangkelijk maken, niet enkel voor een select groepje.

Anoniem zei

Een goed idee...alle lelijke huisjes (met wat erin zit is niet belangrijk) voorzien van kunstzinnige zaken. Dan zou de wereld er toch heel anders uitzien? Goed gezien en met de jongelui erbij een prachtige!

nadine paduart zei

Ik vind het net prettig dat die jongens niet weten wat zich op dat meterkastje óók bevindt. Zorgt voor dat verrassingseffect dat de foto achteloze diepgang geeft.
Hey! Leuk, hoor.

images that matter zei

Hoi Caro
Hier ben ik ;-).
Geen melding meer nu... (gelukkig!).
Ik hou ook van dit soort dingen, hier zijn de glasbollen mooi beschilderd...
Heerlijk, die reflecties - ik hou ook van dit soort dingen!

Carola Rummens zei

@Caitlin Ik ben blij dat je mijn website weer kunt bereiken. De mededeling die je mij toestuurde over carophoto bewaar ik. Ik vond hem wel hel apart.

Erwin Acke zei

Knappe foto. Alles past in elkaar, 3 jongeren, 3 mannen op de foto, mooi licht,...

Xray Pictures zei

Knappe foto. Zoals Erwin zegt, alles klopt en is mooi uitgebalanceerd. Ik ben alvast ook voorstander van dergelijke projecten.