donderdag 6 november 2008

Getagged!!

Had ik een poosje geleden een stokje gekregen, nu ben ik getagged. Ik moest mij even op Martine haar blog informeren wat dat nu weer was. Maar het initiatief is mooi dus ik ben mee.
Wat is de bedoeling:
  • Link diegene die je getagged heeft
  • Zet deze vier regels bij je blog
  • Vertel 6 dingen over jezelf. Tag 6 andere bloggers
  • Laat een comment achter bij de 6 bloggers die je tagged.
Daar gaat ie dan. Zes dingen over mijzelf vertellen terwijl ik eigenlijk anoniem wil blijven. Want Caro is niet mijn eigen naam, wel bijna maar niet helemaal!!
Dat was dan mijn eerste bekentenis dus nu volgen er nog slechts vijf.
  1. Ik ben geboren in Eindhoven. Ben er vandaag nog geweest en heb bovenstaande foto even gemaakt ter opluistering van dit blog.
  2. Ik ben ook een beetje Belgisch omdat mijn vader een Belg was. Zijn voorouders kwamen uit het Leuvense dus eigenlijk ben ik sinds acht jaar weer thuis.
  3. Ik hield als klein kind al heel veel van lezen en ben dus gaan studeren voor bibliothecaresse. In Nederland is dat nog drie jaar blokken.
  4. Door websites te maken (een hobby waar werk in zat) ging ik steeds meer letten op goede fotografie. Een mooie website heeft vaak goede foto's. Van het een kwam het ander. Dus nu maak ik meer foto's dan websites.
  5. Vroeger liep ik veel hard, maar daar zijn mijn knieen van gesleten. Nu dus enkel nog wandelen en fietsen. Maar dat doe ik dan ook graag. Camera gaat meestal mee.
  6. Oh ik ben er al!!
Nu dan, wie ga ik taggen? Dat gaan een paar mensen zijn die nog geen stokje van mij hebben gehad en die ik nog niet zo lang bezoek, maar zeker wil aanbevelen aan iedereen.
En dat zijn: Judith, NMR, Ellen, Traveling, Giara en An

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat leuk dat je me hebt getagged! Dank! Ga morgen actie ondernemen!

Martine zei

De knietjes nu even sparen voor zondag!

An zei

Mijn huiswerk zit erop!

Anoniem zei

Die stokjes zijn altijd heel handig om nieuwe blogs te leren kennen. En je hebt er enkele mooie uitgekozen..

Carola Rummens zei

@ stijndc, Ja maar eigenlijk had ik iedereen wel willen taggen. Zes uitzoeken is een gewetensvraag. Maar je hebt gelijk zo leer je wel weer eens andere blogs kennen en dat is best leuk.

Anoniem zei

Caro,
Sorry voor mijn laattijdige reaktie.Voorlopig een beetje veel van wacht geweest in het ziekenhuis(Xray kan getuigen :-) )ik ga in het weekend het nodige doen.