zondag 28 september 2008

Photokina (2)

Op de photokina heb ik mij vooral toegelegd op de verschillende fototentoonstellingen want er was gewoon teveel te zien. Zelfs aan fototentoonstellingen was er teveel. Zo was er de Deutsche Fotomeisterschaf 2008 die erg de moeite was. Maar ook de Canon Professional Photoaward had mooie presentaties. De Duitse Fotocommunity had een expositie van de fotograaf van het jaar 2008 en ook daar zaten prachtige beelden tussen. Leuk ook te weten dat die community open staat voor iedereen uit elk land. Zeker de moeite waard om eens op die website te kijken. Unicef had een expositie en ook was er een prachtige tentoonstelling van natuurfoto's, 3D foto's en 365 graden foto's.
Verder was natuurlijk de Visual Gallery een pure must. Prachtige foto's van verschillende fotografen en leerlingen van fotoacademies. Bovendien een indrukwekkende reeks van foto's uit de Amerikaanse Burgeroorlog van eind 19e eeuw. Het was eigenlijk allemaal een beetje teveel om in een dag te verwerken.

Bovenstaande foto vond ik zelf erg mooi maar paste van kleur niet bij de foto's die nog moeten komen. Dus ik heb hem in zwart-wit gezet en hij krijgt daardoor vandaag een eigen blogje....

3 opmerkingen:

Peter M zei

Mooie foto van voor mij de tofste expo. Er was veel "kaf en koren" maar dit was wel tof.

Martine zei

Knappe foto van de foto! Ik bedoel, de compositie met de toeschouwer en ook dat lichte gedeelte bovenaan.

Rudi zei

Je hebt daar zeker genoten op de beurs. Mooie verslagfoto's heb je daar gemaakt.
Ik volg al jaren fotocommunity.de , de foto's in de Galerie zijn stuk voor stuk pareltjes.