zaterdag 27 september 2008

Photokina in Keulen (1)

Het is dat ik bij het posten van dit bericht niet mijn benen moet gebruiken, anders was dit bericht er niet geweest. Vandaag met vrienden naar de Photokina geweest in Keulen. Wat een dag; gezellig, druk, vermoeiend vooral, leerrijk en indrukwekkend groot.
Ik heb echt genoten, vooral van al de fototentoonstellingen. Dat was ook mijn voornaamste doel. Bij de Canon 50D kon ik toch niet komen want die wilde iedereen even in handen hebben.
Verder heb ik geprobeerd om deze dag in mijn eigen foto's te vatten. Het is dus vooral weer een iso 800 dagje geworden!! We konden gratis foto's printen in hal 10 bij het grootste fotoboek, waar ik ook een foto in heb geplakt. De prints vielen nog goed mee, dus het thuisfront heeft net ook een indruk van mijn uitstap gehad.
Wordt vervolgd......

Ook "de kanonnen" onder de lenzen waren permanent bezet zoals je hieronder kunt zien!!

Ik zie net dat Erwin ook op de Photokina is geweest dus ook bij hem kun je foto's terug vinden van dit evenement.
Ja en inmiddels zijn er ook foto's bij Lamp, Kris en Rene verschenen van de Photokina, dus ook daar kun je nagenieten.

4 opmerkingen:

Martine zei

Ik wil best geloven dat dit een hele belevenis is. Je zal wel genoten hebben!

Erwin Acke zei

Volgende keer moeten wij onze plannen misschien op voorhand op de blog kenbaar maken, en een plaats en tijd van afspraak vooropstellen. Want over 2 jaar zal een bezoek opnieuw weer de moeite zijn.

Anoniem zei

Ik herken die foto's, maar ik herken vooral je beschrijving van de toestand van je voeten en benen. !!! :-)

stijndc zei

Ik had vrijkaarten en was super graag geweest, maar 'k kon me niet vrijmaken. Gelukkig kan ik nu wat genieten van de mooie beelden op jouw blog.. Het licht in die tweede foto is echt fantastisch.