dinsdag 14 oktober 2008

Herfst in the city

Wel eens ooit gehoord van een "writer's block"? Ik vroeg mij af vandaag of dat ook voor fotografen bestond. Al een week ben ik hier en daar met mijn camera en er komt niets goeds meer van. Te veel met die opdrachten van school bezig geweest volgens mij, maar ik zit er wel mooi mee. De stad Leuven helpt ook al niet mee. Op internet vond ik een site die precies de goede tips had voor een fotograaf met een "photographer's block". Ja het bestaat dus echt. Ik weet niet of ik dat wel heb maar de tips waren inspirerend!! "Ga eens frisse lucht happen" was hun eerste tip. Dus ik vandaag naar Leuven en in het stadspark flink frisse lucht happen.... Het leidde tot niets. De gemeentediensten waren de herfst daar volledig aan het wegblazen en dus ook mijn inspiratie. Toch heb ik nog een klein beetje herfst gevonden in de goten van het Ladeuzeplein. Was ik blij zeg!!6 opmerkingen:

Anoniem zei

niet onbekend. Hoe staat het met de baby? Werkt die niet inspirerend?

Anoniem zei

Wie heeft niet af en toe een geweldige dip? Dat hoort erbij en is de aanloop naar nog grotere prestaties...zo is 't nu eenmaal met ons mensen, gesteld! (zei de oude man) ;-)
En deze twee bladerenstrepen zijn misschien jouw opstap naar grote hoogten... Ga lekker door!

Anoniem zei

Je camera is er ook even bij gaan liggen, zoals we zien op de eerste foto. En toch vind ik dit een mooi standpunt. Ik voel wel een beetje met je mee Caro. Maar ben er zeker van dat dit syndroom weldra zal verdwijnen, en hoop dat je vlug veel de oude topper bent (hihi).
Herfst in de city kan best mooi zijn hoor.

Martine zei

Ik weet het. Herfst in het stadspark dat is noppes! Ze houden het daar veel te clean. Je krijgt er geen kans om met voeten door de afgevallen bladeren te slepen.

ysabel zei

ik vind de eerste foto toch wel erg geslaagd hoor. Je perspectief is mooi. En je 'beeldenblock' is waarschijnlijk van korte duur. Als ik het zo zie denk ik dat het wel goedkomt. Echt...

An zei

Ik kom die block ook af en toe tegen. 't Is bij mij niet zozeer het fotograferen maar wel het onderhouden van de blog. Het lukt me zelden meer dan 3à4 keer per week iets te publiceren. De dagen gaan me veel te snel...