vrijdag 24 oktober 2008

Eenzaam (2)

Naast mooie zandvlaktes staat de Veluwe natuurlijk bekend om zijn heidevelden. De heide stond in dit seizoen niet in bloei, maar de andere lage begroeiing gaf toch mooie herfstkleuren aan de velden, zeker in een flauw ochtendzonnetje.

6 opmerkingen:

judith zei

Ha Caro, dank je wel voor je reactie op mijn website, ik ben erg blij met je complimenten. Ik heb veel uren achter de pc gezeten op de site naar mijn zin te krijgen en het begint aardig te lukken!
Overigens heb ik een Sigma 105 macrolens en ben daar zooooo blij mee. Ik heb vorige winter veel macros gemaakt van bloemen met een sonyvoorzetlens op mijn zoomlens. Met het statief ging dat prima. Maar uit de hand is dat niet te doen. Nu met de Simga lukt dat behoorlijk, hoewel ik eerlijk moet toevoegen dat met een statief de resultaten beter zijn, maar ik loop het liefst gewoon met mn camera door de natuur en schiet uit de hand.
De fotogallery maak ik met jalbum. Ik zet zelf een klein plaatje op de site en die link ik door naar het betreffende album. Als je meer info wilt, laat het me maar weten!
Overigens is dit ook een mooie foto van de Veluwe! Heerlijk he om met je foto's na te genieten van zo'n mooi park!

Carola Rummens zei

Ja Jalbum ken ik. Vroeger ook wel eens iets mee gemaakkt. Maar nu lijken de fotopresentaties toch wel veel mooier geworden. Ik zal het weer eens downloaden en bekijken.

Anoniem zei

Je zoekt ze wel uit...de eenzame bomen ;-) Mooie foto zoals het ook echt is!

Erwin Acke zei

De Hoge Veluwe is een plaats waar het heerlijk toeven is. Je brengt met deze foto's er een goede impressie van.

images that matter zei

Het lijkt me daar prachtig!

Martine zei

De heide bloeit van half augustus tot ergens in september. Deze herfstkleuren doen het ook goed. Ze maken de boom wat eenzamer.