woensdag 30 juli 2008

Een hond op de camping

Een hond op de camping verveelt zich suf, dat is wel te zien denk ik. Wakker maar vast aan de lijn. Nou heeft hij het eigenlijk wel goed gehad hoor met al die extra wandelingetjes door bossen en velden, maar vastliggen is natuurlijk niet fijn. Die van ons was zeer braaf en doorstond het lijden zonder morren.
Deze foto is eigenlijk een testje en geen topper van beeldkwaliteit. Hij is genomen met mijn 70-300 mm IS lens en ik wilde eens kijken wat ik uit de hand nog kon presteren op 300 mm, de maximale zoom. Dus de hond en de bloemetjes rond de tent zijn gewillige modellen voor mij geweest. Ik vind de beeldkwaliteit in aanmerking genomen dat het dus de maximale zoom is en uit de hand, nog net kunnen. Het is allemaal een beetje soft.

7 opmerkingen:

Erwin Acke zei

Vind die foto goed hoor! Goed belicht, scherp op de ogen. Best aardig.

stijndc zei

Honden die vastliggen aan de lijn, ik vind het telkens zo zielig voor die beestjes.. Maarja op een camping kan het waarschijnlijk niet anders.

Carola Rummens zei

Ja en die van mij heeft dan ook nog van die ziellig kijkende ogen!!

René Wouters zei

Met elke sluitertijd endiafragma heb je dit nog kunnen doen? Kun je dat nog terugvinden in de meta gegevens?
Best een leuke hond en..foto!

Carola Rummens zei

Dat wil je niet weten Rene want het is bijna onmogelijk. Deze is van een test op iso 100 en ik heb gezocht naar uitersten. Maar deze was nog bij 5.6 en 1/30 Vaste hand he!!

Martine zei

Deze foto vind ik helemaal niet slecht hoor! Waarschijnlijk lag je zelf op de grond met steun op de ellebogen. Vandaar dat je op 1/30 kon. Probeer dit eens rechtstaande zonder steun...ai ai!
Het feit dat ik gisteren zo vroeg wakker was kwam doordat de wilde ganzen en reigers een hels kabaal maakten. Een eerste blik door het raampje van mijn tent vertelde me dat het NU hét moment was om naar de Leie te fietsen. Om 7.30 u was de mist al helemaal verdwenen.

Robbie Veldwijk zei

Leuke foto zo met die hond laag op de grond!