zaterdag 4 april 2009

Mode en design in Hasselt (2)

Ook in het Jenevermuseum van Hasselt was een onderdeel te zien van de tentoonstelling "Superstories". Het was echter maar een groot kunstwerk. Het bevond zicht in de ruimte waar ook de oude stookketel stond. Het waren hoge koperkleurige buizen waar je tussen rond kon dolen. Pas na een korte wandeling door het buizenbos kregen we in de gaten dat in iedere buis iets vreemds op de bodem geplaatst was. Dat kon een kopje of een gieter zijn maar ook een mooie spiraal zoals hieronder. Kunst is toch een breed begrip!!

7 opmerkingen:

LAMP (hobbyfotograaf) zei

Een stokerij heeft iets bijzonders, hier ook een gouden pracht van een buizenbos, zoals jij dat noemt...maar je kon dus nog in de kokers kijken, de lichtinval valt hier nog best mee. Kan er ook geproefd worden, neen niet enkel van de kunst maar ook van de jenever...?
Groeten

lamp

Martine zei

"Kunst"... ik ben er nog altijd niet uit wat dat nu precies is...

ysabje zei

die tweede foto is weer erg knap! wat onbestemd en onduidelijk, maar wel mooie kleuren. Kunst is inderdaad iets vreemds...

Carola Rummens zei

@Lamp Ja er is daar een proeverij, maar die is binnen en wij hebben toch echt gekozen voor een pintje op een terrasje in het zonnetje!!

Rudi zei

Eerste foto, ik zou er nooit aan gedacht hebben om iets statigs zo in beeld te brengen, goed gezien Caro.

Tweede foto heeft iets onbepaalds, geen enkel oriƫntatiepunt, vrij abstract, maar doet me aan een ventilator denken.

Mijnnikonenik zei

Prachtig beeld Caro die foto met de benen.

Carola Rummens zei

@Rudi Ja het is een bedachte foto eigenlijk. Ik heb mijn dochter daar neergezet.