donderdag 16 april 2009

Dood spoor in Aarschot (1)

Op een zijspoor van het rangeerterrein bij Aarschot staat een rijtje wagonnetjes te verroesten. Ik was er al eens een paar keer langs gefietst en steeds gedacht dat ik er mijn camera eens mee naar toe moest nemen. Dit weekend dus een keer gedaan. Gek genoeg vond ik het niet makkelijk om er leuke foto's van te maken terwijl het er zo aantrekkelijk uitzag. Ik ben op een gegeven moment gewoon details gaan zoeken en die waren er genoeg. Dus die komen in een volgend blogje aan de beurt.

8 opmerkingen:

Martine zei

Die details zullen zeker interessant genoeg zijn! Dat bewijst je tweede foto al.

karim zei

mooie cadrage die eerste

Erwin Acke zei

Die twee foto's bewijzen toch dat je in je bedoeling goed geslaagd bent. Naar mijn mening zou het stukje brug op de eerste foto er beter niet zijn. Het trekt net iets teveel aandacht en verstoort wat het evenwichtig lijnenspel van de wagons.

Carola Rummens zei

@Erwin Grappig dat je dat zegt want daardoor had ik in eerste instantie de foto bijna niet genomen. Bij het bewerken later stoorde het mij minder dan ik had gedacht. Maar misschien moet ik toch eens photoshoppen en het resultaat bekijken.

ysabje zei

ik heb dat ook altijd: ik denk waaw knappe omgeving, dit gaat geweldige foto's opleveren, maar als ik er dan eenmaal sta loop ik heel de tijd te vloeken omdat het zo moeilijk is de schoonheid ervan in dat kleine kadertje te vangen. Ik krijg daardoor altijd wel meer respect voor fotografen die mooie foto's maken. Het lijkt altijd zo makkelijk, maar dat is het helemaal niet... Knap gedaan toch al! Ik kijk uit naar de detailfoto's...

Susanne Stoop zei

De brug stoort me niet. In tegendeel. Hij werkt als een natuurlijk kader, geeft structuur aan de foto.
Bij de tweede foto zou ik er zelf voor gekozen hebben de trap meer naar het midden te plaatsen, waardoor er meer symmetrie ontstaat. Vind beide opnames goed. Ben benieuwd naar de detail opnames.

Mijnnikonenik zei

Caro ik kijk al uit naar de details. En waarom zie ik geen tweede foto? Ik mis altijd iets op je blog.

Anoniem zei

toffe reportage,
en knappe titel,
zit idd. heel veel anders mogelijks in!
kijken uit....