dinsdag 11 maart 2008

Oostende

We hadden er gisteren zo naar uit gezien om een dagje naar Oostende. Maar ja "maartse buien" laten zich niet voorspellen. Het regende bij aankomst en het regende toen we vertrokken. Maar daar tussenin is het een dik uur zonnig geweest, met prachtige luchten en hebben we naar harte lust kunnen fotograferen.
De wind zwiepte het water op en deed het zand verradelijk stuiven ondanks dat het nat was. Mijn camera heb ik enkel voor de foto's even onder mijn jas weg gehaald, want anders had ik zeker aan een sensorcleaning vast gezeten. Zand kruipt overal in en is ook een kwelling voor de lenzen. Thuis de boel maar weer zo goed als het kon schoon gemaakt.
Leuk was dat er een paar surfers in het water lagen die ook genoten van de hoge golven. Om hen goed vast te leggen heb ik een snelle sluitertijd ingesteld en de camera op continuous shooting gezet. Resultaat waren een paar leuke plaatjes waarvan hieronder een is te zien.

Voor wie meer foto's van die dag wil zien, kan kijken op deze link naar een fotopagina bij Picasa:
http://picasaweb.google.com/caro.photographic/Oostende

3 opmerkingen:

Ellen, zei

Wat heeft Oostende een prachtig strand en wat zitter er weer pláátjes van foto´s bij.
En idd zand en het zout wat in de lucht zit is niet echt een lekker combinatie.

Martine zei

Die met de surfer en de boot is een topper! Ik ben ook op picasa gaan kijken. Leuk om de beelden van gisteren terug te zien. Doen we nog!

LAMP (hobbyfotograaf) zei

Dag Caro

Foto nr 10 van Oostende vind ik mooi... en in z/w wellicht nog intenser ... zou je eens kunnen uittesten...

mvg lamp

http://web.mac.com/lamp5