dinsdag 5 augustus 2008

Een stokje gekregen

Gisteren kreeg ik van Martine een stokje. Een stokje is een nominatie voor een briljante weblog. Ik mag nu zelf ook 7 bloggers een nominatie geven waarvan een de titel briljante weblog mag gaan voeren. Ik was erg trots dat Marine mij genomineerd had en ik vind het heel erg leuk dat ik nu zelf 7 bloggers in het zonnetje mag gaan zetten. Natuurlijk zijn er dat te weinig want er zijn er zo veel die dit verdienen, maar ik ga het toch proberen om een keuze te maken. Degenen die met mij op de nominatie stonden van Martine zullen niet door mij opnieuw gekozen worden, hoewel ik er een flink aantal zeer waardeer als goede fotografen en graag op hun blog kijk. Verder zal ik net als Martine een alfabetische lijst maken omdat de volgorde er niet toe doet voor mij.

De award gaat naar Rene, http://reneamb.wordpress.com/
Rene zijn abstracte foto's zijn onwerkelijk mooi en getuigen van een goed oog voor de situatie en een vakkennis die het kan vertalen tot een fantastische foto. Hij kan spelen met schaduwen en mensen portretteren zoals ze zijn. Ik leer heel veel van het kijken naar zijn foto's.

De nominaties gaan naar:

Caitlin: Zij is een zeer veelzijdig fotografe, haar onderwerpen zoekt ze breed. Is daardoor verrassend. Leuk ook dat ze dezelfde camera heeft als ik. Ik probeer te kijken hoe zij dingen aanpakt en leer daar van. http://what-my-canon-sees.skynetblogs.be/
Caroline: Omdat zij een sportieve wandelprestatie combineert met het fotografisch vastleggen van de prachtige natuur waarin zij wandelt. Dat maakt haar blog een originele combinatie van wandelinformatie en fotografisch genot.
http://ilikephotography.wordpress.com/
Erwin: Hij heeft soms heel originele standpunten in zijn foto's. Probeert veel dingen uit en vraagt ook om respons als hij dat nodig vindt. Dat dwingt me dan weer om goed naar een foto te kijken en dat is altijd goed. http://erwinacke.blogspot.com/
Karim: Zijn macro foto's zijn ongelofelijk mooi, ik kijk daar altijd met bewondering naar. Maar ook zijn overige foto's mogen er zijn. http://boever.wordpress.com/
Lamp: Lamp heb ik leren kennen op zijn blog als een zeer bekwaam landschapsfotograaf. Af en toe zijn er nu ook uitstapjes naar andere onderwerpen, maar altijd mooie beelden.
http://lampfotografie.blogspot.com/
Ysabel: Ze is nog maar een paar maanden geleden begonnen met haar blog, maar doet heel interessante dingen. De verhalen bij haar foto's zijn altijd boeiend. Zeker iemand die ik graag blijf volgen. http://kleinstewereld.blogspot.com/

De winnaar Rene mag de award op zijn blog plaatsen. Zowel de winnaar als de genomineerden mogen ieder weer aan 7 bloggers het stokje doorgeven, waarbij de award dan weer naar de nummer 1 gaat!!

10 opmerkingen:

Caroline zei

:blush: Dank om mij te nomineren. Ik word er verlegen van. Nu zadelt u me wel op met een moeilijke opdracht hoor. Nog een vraagje: mogen dat enkel fotoblogs zijn of mogen er ook andere tussen zitten? Ik zal hier zeker eens goed moeten over nadenken...

Carola Rummens zei

Ik weet het eigenlijk niet, maar een weblog is een weblog, maakt niet uit waarover. Ik ken iemand die een scrapbook weblog heeft en die had laatst ook een nominatie. Dus ik denk dat het iedereen mag zijn.

karim zei

hartelijk dank voor de nominatie, een leuke aanmoediging nu ik zes maand bezig ben. Dank!!

LAMP (hobbyfotograaf) zei

Dag Caro

Een fijne attentie van u,doet mij zeeeer veeel plezier hoor ! zeker als dit van u komt! Ik waardeer dit zeer !
Bedankt!

Lamp

Martine zei

Proficiat aan alle genomineerden! René heeft dit zeker verdient. Ik ga ook vaak bij hem kijken en sta dikwijls versteld van zijn foto's. Hoe hij met enkele lijnen en kleurvlakken steeds een evenwichtige compositie weet te creëren.

ysabel zei

Caro. Ik ben helemaal vereerd! Verbaasd ook over de nominatie. Ik bloos ervan! Merci!

René Wouters zei

Wat een verrassing! Wat een eer!
Ofschoon het niet mijn grootste hobby is, moet ik nu de stokjes gaan doorgeven. Ik neem daar even tijd voor.
Bedankt Carola!
René Wouters
http://reneamb.wordpress.com/

Carola Rummens zei

@Rene
Ja Rene ik snap je helemaal. Zeven mensen kiezen en de anderen teleurstellen, die eigenlijk ook een waardering zouden mogen hebben is niet makkelijk. Toch vind ik het initiatief van elkaars blog zo een keer onder de aandacht brengen wel erg leuk. Dus sterkte er maar mee. Je maakt vast een goede keuze.

Joke Devliegher zei

Ja Caro juist geraden! Groetjes Joke

Erwin Acke zei

Hey, wat een prettige verrassing mij hier in dit goed gezelschap terug te vinden!! Sorry voor de late reactie, Caro, en dank voor de waardering. Ik neem nu pas weer het bloggen op, na een tweetal weken -blogloze- vakantie.