vrijdag 29 augustus 2008

Bootjes kijken

Sail 2008 in Den Helder verwachtte zo'n 500.000 bezoekers in de 4 dagen dat de Tall Ships daar lagen. Hoeveel mensen er de zaterdag (de laatste dag) dat ik geweest ben waren kan ik niet zeggen, maar dat deze meneer zijn broodje even uit de drukte wilde opeten begreep ik wel. Kijk maar eens naar de foto van de mensenmenigte op de dijk hieronder, allemaal genietende van de Sail of Parade, het afscheid van de schepen die door het Marsdiep naar de open zee varen.

Als fotograaf heb je daar dus niks aan om zo in een menigte te zitten en ik ging dus op zoek naar een beter plekje. Maar dat was niet eenvoudig, zelfs op de weg en op de basaltblokken aan het water zaten de mensen met verrekijkers en soms nog grotere en betere telelenzen (de beruchtte witte lenzen) als ik. Dat laatste is dan even slikken, ik geef het toe!!

3 opmerkingen:

ysabel zei

Je hebt er toch nog een paar hele leuke foto's kunnen maken,vind ik. Die telelensmensen zullen ook wel mooie foto's hebben gemaakt, maar dat is ook makkelijker... Die groene zeilen zijn inderdaad erg leuk...

Martine zei

Nou zeg, wat een massa! Die laatste foto is erg leuk, met de mensen op de voorgrond en dat mooie zeilschip in het vizier.

Koen zei

Drie prachtige beelden, Caro!
Heel mooi belicht!