maandag 3 mei 2010

'Living in America' (4)

Door alle security maatregelen is het behoorlijk stressen tegenwoordig voor je goed en wel in het vliegtuig zit. Je weet dat je geen vloeistoffen meer in je handtasje mag hebben, maar dat je je schoenen uit moet doen, je trui gelijk ook maar en verder alles wat maar een beetje blinkt , wordt toch wel vermoeiend vond ik als je een aantal keren moet vliegen binnen een vakantie. Vooral als die pieper maar af blijft gaan en dat na de 5e keer door dat hekje te zijn gestapt blijkt dat een verwaald doosje 'pottertjes' (een lekker klein dropje) in je achterzak de oorzaak is van een onderhand rood aanlopende douanebeambte.
Dit bordje op een binnenlandse vlucht in Amerika vond ik dan wel weer sympathiek, hoewel ik er ook wel wat verward door raakte. Vloeistof mag dus niet uit veiligheidsoverwegingen maar een wapen mag gerust....als ik de kogeltjes er maar even uithaal :)

5 opmerkingen:

AmaZony zei

Ooooo tof !! Ben je naar Amerika geweest ! Vind t heel leuk je foto's daarvan te volgen en wekt tegelijkertijd heel wat gevoelens op. Twee jaar geleden hebben we een rondreis gemaakt langs de Westkust, gedurende een maand.Verleden jaar 10 dagen Florida. De westkust is reuze meegevallen, n onvergetelijke reis, en heel mooi van natuur en landschap. Toen was ik nog niet zo met fotografie bezig dus we gaan zeker nog terug! (zucht)

Anoniem zei

mooie foto's, ben al benieuwd naar de rest!

plαdys zei

Maar dan wel een goeie waarschuwing om te voorkomen dat je film wordt verknoeid.

Film bevat geen metalen, dus steek ik die altijd in broekzak om àll rontgen te vermijden.

NIEUWSGARING zei

Typisch Amerika, een blikkendoosje zorgt voor problemen maar een wapen mag... Heel leuk voor jou Amerika... mogen wij nog één en ander zien van jou hierover... benieuwd !
Groet
LAMP

Martine zei

alle logica is hier ver zoek....