donderdag 1 april 2010

Leuven abstractAfgelopen zondagochtend een wandelingetje door een hele stille stad gemaakt. Er zijn echt mooie hoekjes in Leuven waar je moderne architectuur kunt bewonderen en ik heb dan ook genoten van de details. Ik had ook mijn Holga mee en heb dus ook een rolletje zwart-wit vol geschoten. Die beelden zijn op dezelfde plaats genomen als met mijn digitale camera en ik ben heel benieuwd naar de verschillen. 6x6 zal een heel andere uitsnede zijn en de sfeer van een Holga is natuurlijk ook speciaal. Het zal voor na de Pasen zijn want ik ga ze zelf afdrukken in de academie en die is dicht met Pasen natuurlijk. Maar die beelden komen dus zeker nog.....als ze gelukt zijn!!!

15 opmerkingen:

NIEUWSGARING zei

Schitterende foto's in Z/W
Groet

Lamp

Jean du Bois zei

Hallo Caro,

Je hebt ook fraaie uitsnede's van gemaakt.

Fijne paasdagen en ik ben benieuwd naar het vervolg.

Carola Rummens zei

@ Jean Het zijn geen uitsnedes, Das iets dat ik op de academie geleerd heb. Eerst kijken en proberen gelijk goed te kadreren. Meestal lukt me dat wel.

Harry de Rooij zei

He, dat staat me wel aan. Dat snap je. Is de keuze voor ZW een bewuste? Stomme vraag. Natuurlijk anders doe je het niet. Ik bedoel dus: waarom ZW?
Als je niet gekadreerd hebt is het des te knapper.

Peter M zei

hoi,
Grappig is te weten dat je niet kon inzoomen door je lens met vast brandpunt, dat je foeterde omdat je je moest verplaatsen om de juiste uitsnede te hebben...Maar het resultaat is wel keigoe!!!

Unknown zei

@Peter Ja dat was zo inderdaad, want jij had mijn zoomlens even te leen:)

Unknown zei

@Harry Er zit al weining kleur in dat soort beton en steen constructies. Dat beetje kleur is dan alleen maar storend vind ik om de juiste sfeer in de hele reeks te krijgen. Daarom dus in zwart wit omgezet.

images that matter zei

Waw - heel mooi & géén uitsnedes...

Je portret is ook mooi geworden!

PhotoShoppen of niet - ik haal ook geen paaltjes weg, idd, het is de realiteit niet...
Hoorde dat er sprake is/was van een merkteken op dergelijk gephotoshopte 'foto's' - zou dat eigenlijk zo slecht nog niet vinden...

Catrysse zei

Mooie reeks Caro

AmaZony zei

Ja ! Dit is n mooie reeks, knap lijnenspel en t abstrakte komt net door het zw/w goed tot zn recht.
Fijne paasdagen !

Susanne Stoop zei

Mooi reeksje is dit! Ben benieuwd naar je Holga's.

karim zei

mooi zwart/wit
ben ook benieuwd naar het Holgavervolg

Mijnnikonenik zei

Knappe reeks Caro, prachtige kadrering! Zwart wit komt goed tot zijn recht. Heel benieuwd naar het analoge vervolg. Groeten,

Rulan Kurek zei

Mooie reeks

JeBeKe zei

Heel toffe opnames en knappe kadrage.