zondag 25 april 2010

Walk for Nature

Vandaag organiseerde Natuurpunt Haacht de 'Walk for Nature 2010". Er was een fietsroute uitgezet en drie wandelroutes. Op die routes waren verschillende activiteiten gepland zoals: informatie over vleermuizen, manden vlechten, kikkervisjes kijken in een plas en nog veel meer.
Martine had mij gevraagd of ik mee wilde werken voor Natuurpunt en foto's maken op de routes. Het was prachtig weer en we hebben samen een heel goede dag gehad. We hebben vooral veel mensen gefotografeerd, maar dat is een beetje moeilijk altijd om die zomaar op mijn blog te zetten. Natuurpunt gaat echter wel de foto's van de verschillende fotografen op hun website zetten, dus misschien binnenkort wel een linkje naar de foto's bij Natuurpunt. Hier dan maar een symbolische foto. Wat ik leuk vond aan dit beeld waren al de verschillende laagjes van beneden naar boven.

7 opmerkingen:

NIEUWSGARING zei

stoere benen... benieuwd naar de rest van de fotoreportage

Lamp

NIEUWSGARING zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Erwin Acke zei

Ja, die laagjes werken! Mooi beeldkader.
(en tevreden opnieuw een berichtje op je blog te vinden).

Anoniem zei

jawel, tof die benen!
leuk idee!
('k hou alleen niet zo erg van "het onderwerp-in-het-midden")

Carola Rummens zei

@ Erik Gelijk heb je. Maar ze liepen in rij en ik pikte deze eruit vanwee zijn leuke schoenen en sokken. Voor en achter moest ik dus uit beeld zien tehouden. Tja toen kwam het in het midden :(

AmaZony zei

Knap laagjesspel ! En n paar ├ęchte wandelbenen dat je eruit gepikt hebt...Amai !
Grtz,

Martine zei

Die stappers hadden allemaal gespierdde benen!