maandag 11 januari 2010

Kerstboomverbranding

De feestdagen zijn weer voorbij, maar de winter nog niet. Zaterdag konden we ons warmen aan een vuurtje tijdens de jaarlijkse kerstboomverbranding bij de scouts in ons dorp.
Op voorhand had ik mijn twijfels of van dit evennement wel goede foto's zouden te maken zijn. Het is me achteraf mee gevallen. Toch een aantal heel leuke beelden gemaakt op Iso 1600 en een beetje overbelichtingscorrectie, omdat je toch vaak het licht meet op heel felle delen in het beeld. Daardoor is de omgeving niet geheel in het donker gevallen. Ook de scouts waren blij met de foto's voor hun website en dat is dan ook weer leuk.

8 opmerkingen:

Catrysse zei

echt iets voor pyromanen!

Martine zei

.... en sensatiefotografen!:-)
Mooi gedaan, Carola!

Erwin Acke zei

Toch ook mooi van compositie en belichting. De sfeer van zo'n evenement wordt goed weergegeven!

LiVe zei

mooi silhouet-met nog beetje detail- tegen de vlammenzee. Ook leuk dat je meer diepte krijgt door de kijkende mensen achteraan die mooi belicht worden door het vuur.

karim zei

inderdaad, die toeschouwers geven een meerwaarde aan de sfeer, mooie foto in moeilijke omstandigheden

Harry de Rooij zei

Dat silhouet en dat karkas van de kerstboom doen het goed.

Anoniem zei

Je hebt goed werk verricht in moeilijke omstandigheden Caro. Ik weet uit ondervinding hoe moeilijk het is, maar deze van jou is in elk geval goed gelukt!

maaike zei

Vorige week was ik ook naar een kerstboomverbranding (hier bij ons). Ik had m'n fototoestel niet bij en had dus ongelijk. Je hebt er een hele mooie foto van gemaakt. Zo'n kerstboomverbranding is altijd heel sfeervol en bovendien lekker warm.