zondag 2 augustus 2009

Onder water

Op vakantie in Luxemburg is voor ons altijd waterpret in de rivier de Sure. Je kan zwemmen, kano varen, vissen en deze keer dus ook onder water duiken met je camera van 4 euro, gekocht bij het kruidvat.
Eerlijk gezegd had ik er niet veel verwachtingen van, maar het resultaat is toch eigenlijk nog wel grappig ondanks een hoog ruisgehalte.
De buurmeisjes naast onze tent waren heel verbaasd over mijn snorkel activiteiten, maar wilden graag hun voetjes even onder water stil houden voor mij.


Maar ook de foto's van de onderwaterflora vallen mij niet tegen. Vooral omdat het in de rivier dus behoorlijk troebel water was. Ik zag zelf toch niet veel meer dan een paar meter voor mij uit. Dus dat de camera er dit nog van heeft gemaakt vind ik al lang leuk.

10 opmerkingen:

Martine zei

Erg leuke resultaten voor zo een flutcameraatje. De derde foto is haast een abstract schilderij.

Susanne Stoop zei

Leuk reeksje! De eerste foto heeft iets aandoenlijks, of moet ik zeggen vertederends door de stand van de voetjes. Het lijken bijna verlegen voetjes te zijn.

Carola Rummens zei

@Giara leuk dat je dat zegt want ik had na de blauwe schoentjes te hebben gefotografeerd aan dat meisje gevraagd om haar voetjes zo te zetten. Is mooier vind ik ook.

LAMP (hobbyfotograaf) zei

niets leuker dan vakantiepret en de daarbijhorende foto's... genomen met zo'n plastiek box... ik kan dat soort "kodakjes"... het resultaat valt nog mee, de kleurige voetjes zijn best leuk om naar te kijken.
LAMP

Jean du Bois zei

Zelf heb ik nog geen ervaring met onderwater fotografie, maar is zeker de moeite waard in een beeldimpressie voor in de vakantie.

Rudi zei

Mooie zachte kleuren en zachte beelden.

De Sure, daar heb ik heel wat prettige herinneringen aan. We gingen er vroeger bijna ieder weekend kamperen en kayakken.
Maar het water, brrr ijskoud.

Carola Rummens zei

@Rudi Ja ik vind kajakken ook leuker. De kinderen hadden een kano en ik een kajak. En dat koude water is onderdel van de sport toch :)

An zei

Leuke foto's! En een behoorlijke prijs/kwaliteitverhouding voor het toestelletje!

Mijnnikonenik zei

Leuke resultaten met zo'n cameraatje. Precies lol gehad.

Stijndc zei

Zeer leuke resultaten, en dan voor 4 euro.. :) Je hebt je duidelijk niet verveeld..