zondag 30 november 2008

Missio

Het zal misschien de komende tijd tot half december een beetje rustiger zijn op mijn blog. Ik heb net een hele serie foto 's bewerkt die ik als opdracht gemaakt heb op een jongerendag van Missio. Missio is een organisatie die verschillende culturen wil samenbrengen door een ontmoeting van jongeren met verschillende geloofsovertuigingen. Ik heb het erg leuk gevonden om die dag te fotograferen.
Verder ben ik druk met mijn examenfoto's voor de academie die 12 december moeten worden ingeleverd. Dus tot die tijd een beetje rustiger op dit blog.

10 opmerkingen:

Koen zei

Mooie foto met zacht licht!
(Ik maak altijd een 5-tal logjes tegelijkertijd. Dat neem dan hooguit een uurtje in beslag en als je dan pakweg om de twee dagen post, dan kan je weer tien dagen verder ondanks de drukte)
Commentaar geven her en der, dat neemt helaas wel veel tijd in beslag, maar 't is verdomme zo leuk, dat gebabbel over en 't weer...;-)
Succes met je examenfoto's! Nadien tonen hé!

Martine zei

Ah ja, natuurlijk willen we die examenfoto's zien! Foto's posten is inderdaad niet het grote probleem bij tijdsgebrek. Die reactie, daar kruipt de meeste tijd in. We vergeven het je wel dat je het wat rustiger aan moet doen. Ik merk bij velen een tijdstekort, dus niks abnormaals aan de hand.

Anoniem zei

We hebben allemaal wel eens van die periodes dat het werk wat boven het hoofd groeit en dat de blog er dan wat bij in schiet. Geen probleem hoor.
Prachtige foto's in het museum en ook die architectuur kan me sterk bekoren.

Ellen, zei

Succes met je eksamenfoto´s Caro.
(Wil nog eventjes kwijt dat ik je kerkhof-foto´s toch wel errug mooi vind)

Susanne Stoop zei

Succes met je examenfoto's. Ben er best benieuwd naar! Kan me voorstellen dat je er heel druk mee bent. Keuzes maken en motiveren, deftige afdrukken en presentatie verzorgen. Sterkte ermee!

Anoniem zei

We zullen wat geduld oefenen. Veel succes met je examenfoto's!

LAMP (hobbyfotograaf) zei

Dag Caro

Ik duim voor je examen...kan niet anders dan "goed tot zeer goed" !!!

succes

lamp

Ps :ik ben volop bezig de 5OD te testen, enkele resultaten staan nu al te kijk op mijn blog

groeten
lamp

An zei

Succes met je examenfoto's! En ja, achteraf mag je ze ons zeker tonen. Vertel je ook eens wat meer over de opdrachtomschrijving? Ik weet niet of je het hier al vermeld had of niet maar volg je de lessen in België?

Unknown zei

Ja ik volg lessen in Belgie. Het is de Stedelijke Academie van Leuven en dan de afdeling Fotokunst. Een vierjarige opleiding en in zit in het derde. Je kan daarna nog twee jaar specialiseren.
Af en toe laat ik al dingen op mijn blog zien van wat ik aan het doen ben. Zo heb ik 4 oktober de bloem laten zien die ik met de technische camera heb gemaakt en 9 oktober het bestek. Beiden waren opdrachten voor school. Maar er is ook een originele groepsfoto als opdracht, een vrij werk van drie foto's, een fantasieportret en een foto die we moeten bewerken met een grafisch element waardoor de foto een meerwaarde krijgt.
Dus dat was genoeg voor de eertse perode.

Anoniem zei

Mooie foto. Alvast veel succes met de bewerkingen en het fotograferen voor je examen.