maandag 17 november 2008

Parijs (1)

Van Parijs zelf heb ik dit weekend niet zo heel veel gezien. Maar vanaf de bovenste verdieping van het Centre Pompidou had je werkelijk een prachtig zicht over de daken van de stad.
Tot mijn verbazing was het in het Centre Pompidou en ook in het Louvre toegestaan om te fotograferen. Aangezien onze fototentoonstelling in het Centre Pompidou wat verspreid tussen de moderne kunst zat, hebben we daar ook een flinke dosis van meegekregen. Het was wel werken op iso 1600 zelfs. Ik vond dat deze keer toch wel flink ruis hebben helaas. Maar ja je kan binnen vaak niet veel anders als er ook nog bewegende mensen op staan. Maar ik had liever op iso 800 gewerkt achteraf. Dat gaat bij deze camera toch net iets betere foto's opleveren dan.


7 opmerkingen:

Koen zei

Twee meer dan geslaagde opnames!
De eerste is heel bijzonder door de kleurrijke voorgrond met een kleurloos lijkende achtegrond.

Anoniem zei

De eerste komt buiten wat somber over (en dat zal het weer ook wel geweest zijn) maar de voorgrond toont al een beetje exra door de paarsblauwe bank in het beeld mee te nemen. De ruis in de tweede, daar zie ik niet zo erg veel van.

Martine zei

Twee toffe beelden, Caro! Mooie uitsneden en sterke compo. Sterk!!!

Anoniem zei

Weer heel mooi werk, Caro. Alsof we erbij waren. Ben jaloers.

Anoniem zei

Die foto met die oranje neushoon vind ik zowel qua onderwerp als qua vlakverdeling SCHITTEREND! Een Mondriaan is er niks tegen.

Anoniem zei

Leuke beelden. Ik ben nog nooit in het Louvre binnen geweest, maar 't ziet er de moeite uit!

nadine paduart zei

Heel mooi! Foto van madame die wegkijkt.