donderdag 16 september 2010

Lost


Het regent weer en dan krijg ik toch een soort van heimwee naar die vakantie van april in Hawaii. Een beetje viel het trouwens ook tegen. Twintig jaar geleden, nog met een analoge camera mee was ik ook in Hawaii en had herinneringen van prachtige witte stranden, blauwe zee en palmbomen. Nu echter stond in iedere baai een resort en lagen de toeristen in massa op het strand. In drie weken geen mooi eenzaam strand tegen gekomen en mijn fotofrustratie was dus compleet. De laatste dag wilde mijn jongste zoon beslist een omweg maken en het strand zien waar de serie "Lost"was opgenomen. Wij moesten eigenlijk een beetje lachen... zo van daar ga je niks van zien. Niets was minder waar. Het was het enige strand op de vier verschillende eilanden die we bezocht hebben dat er nog ongerept bij lag en ... ja er waren nog resten van de filmopnames. Kind gelukkig en mama ook!!


4 opmerkingen:

Susanne Stoop zei

Wat een geluk voor jullie beiden dit verlaten strand te vinden! Dat zijn van die fotografische geluksmomenten.

images that matter zei

O, wat jammer van Hawai!
Ik wist niet dat het toerisme daar ook zo toegeslaan had!
Jammer!
En hoe bizar dat dan net het Lost strand geen toeristen trekt...
Maar wel gelukkig voor jullie!
En voor ons, voor je foto's!

AmaZony zei

Oei wordt t daar ook al overrompeld door toeristen ? Had ik niet verwacht. Vreemd dat net dat strand van Lost nog ongerept is, wel n unieke gelegenheid om dit te kunnen fotograferen. Mooi !
Groetje,
AmaZony

Mijnnikonenik zei

Hé wat tof! Dan heb je daar je hartje nog kunnen ophalen en was de zoon ook content. De foto van de zee op dat eiland is wel heel mooi.