woensdag 24 maart 2010

De mijn van Cheratte (3)

Het was een beetje gevaarlijk over het hekwerk hangen, maar ja je doet soms wat voor een foto. Gelukkig was de stalen constructie hier nog goed. Niet overal in dit gebouw trouwens. Er waren trapjes die we maar niet af gegaan zijn omdat ze bijna doorgeroest waren. Het was in deze mijn dus echt wel oppassen voor dat soort dingen. Vooral ook niet achteruit lopen zonder te kijken, iets wat ik nog wel eens doe als er geen zoomlens op mijn camera zit. Er zaten veel diepe gaten in de vloeren. Maar ik ben toch blij dat ik hier even gehangen heb over het hekje om de mijnschacht te fotograferen. Vooral de kleuren vind ik boven verwachting mooi geworden.

7 opmerkingen:

AmaZony zei

Is inderdaad de moeite waard geweest ! Mooi dieptezicht en kleuren. Tja voor n goede foto moet je soms wel 'toeren' uithalen he ! Grtz,

H zei

Maar dat maakt ook deel uit van de spanning die rondom urban fotografie hangt, toch?
Maar je hebt gelijk, het moet niet te gek worden

Harry de Rooij zei

Die "H" van net ben ik.
Vergeten mijn naam in te vullen.

Erwin Acke zei

Mooie reeks op een boeiende locatie.

Anoniem zei

Mooi werk van je daar in Cheratte Caro! Toch maar oppassen op zulke plaatsen. Verleden week nog is een Waalse fotograaf door de vloer gezakt in de mijn van Beringen en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Martine zei

De kleuren zijn inderdaad opvallend mooi. Dat zou ik op die lokatie niet verwachten.

eLLe zei

Het was alleszins de moeite waard. Een prachtfoto met kleur die je daar niet zou verwachten. Gevaar schuilt soms in een klein hoekje, dus idd best wat oppassen op zulke lokaties.