maandag 2 november 2009

Zoom Experience 2009


Zoom Experience is de grootste fotografiebeurs in Nederland. Ze wordt een keer per jaar georganiseerd door Zoom, een tijdschrift voor fotografie. Dit weekend was het de derde keer dat ze werd georganiseerd. Twee jaar geleden was ik op de eerste editie en heb daarna een jaartje over geslagen om er nu dan toch maar weer eens van de partij te zijn. En het was de moeite.


Er waren verschillende lezingen door bekende fotografen zoals Govert de Roos, Jeroen Mantel, Kadir van Lohuizen en Steve McCurrey. Maar er was verder ook veel te fotograferen. Veel modellen, een catwalk, streetdance, bodypaint en nog verschillende shows. Teveel voor een dag want ik heb echt nog leuke dingen gemist.
Dat teveel was het ook voor dit blogje en toch wilde ik het allemaal laten zien. Dus wat in de html geknutseld met succes en zo wat meer foto's in de lay-out gekregen. Wel wat kleiner dan gebruikelijk, maar ze zijn allemaal aanklikbaar en dan komt zoals altijd een grote versie.

5 opmerkingen:

Catrysse zei

Carola,
ik was daar ook op zaterdag.
Ik ben er echter weggegaan met hoofdpijn!

Erwin Acke zei

Lijkt mij de moeite om een volgende keer eens mee te maken. P.S.: prachtige foto van de benen van de dame in de rode jurk!

Susanne Stoop zei

Wat een leuke impressie!
Het zal wel heel erg druk zijn geweest...

Jean du Bois zei

Carola,

Vorig jaar ben ik er ook geweest en toen vond ik het heel vrouw onvriendelijk, mede daardoor ben ik dit jaar niet geweest. Nu is mijn vraag heb jij dat niet zo ervaren of ......
In ieder geval heb dit jaar prachtige platen gemaakt.

Unknown zei

@ Jean Vorig jaar ben ik er juist niet geweest dus ik weet niet hoe het toen was. Ik vond het wel meevallen hoor. Geen overdreven dingen, gewoon leuk modellenwerk. Zowel vrouwelijke als mannelijke modellen ook.