zondag 22 november 2009

Award (1)

Mijn dochter doet een opleiding interieurarchtectuur en moest als opdracht een award ontwerpen. Een moeilijke opdracht waar lang aan is gewerkt en vandaag op de foto moest voor een begeleidend schrijven bij de uitwerking. Helaas geen studio omstandigheden bij mij thuis en op een regenachtige dag als vandaag ook nog eens weinig licht, dus iso 800 tot gevolg. Het was echter wel een fotogeniek ontwerpje en nadat ie in zijn geheel op de foto is gegaan heb ik mij ook vermaakt met vele detail opnamen. Hier twee voorbeeldjes daarvan. Hopellijk gaat ze er een goed cijfer vo0r krijgen.

9 opmerkingen:

Koen zei

Mooi werk, zeker en vast!
Maar uw dochter zal het me hopelijk niet kwalijk nemen dat ik mij meteen ook afvraag wat het effect zou zijn wanneer je één van de lucifers in brand steekt. Ook de moeite waard om te fotograferen ;-)
We gaan dat noot te weten komen zeker? :-)

Susanne Stoop zei

Knap werk van je dochter en - ondanks de moeilijke omstandigheden - mooi op de plaat gezet.

Unknown zei

@Koen Dat lijkt me vuurwerk worden dan. En dat was niet de bedoeling inderdaad :)

Rulan Kurek zei

Sjee, kruipt veel tijd in. Ben ook eens aan die studies begonnen, maar ben dan toch maar overgestapt naar fotografie.
Leuke detailfoto!
Heb je geen statief? Dan kon je gewoon een langere sluitertijd nemen.
Groetjes

Unknown zei

@ Rulan Ja die heb ik wel maar kon die niet gebruiken. De award staat op de zwarte vleugel (voor een mooie achtergrond) en ik moest me in bochten wringen om geen muur of raam erbij te krijgen. Mijn statief laat zich niet in die bochten zetten helaas :)

Jean du Bois zei

Echt monnikenwerk geweest en ik zou het afsteken bewaren tot 31 december rond de klok van 24:00 uur. Maar gezien al het maakwerk zou ik het zeker niet doen. Mocht het wel gebeuren zorg dan in ieder geval dat je de camera in handen hebt.

NIEUWSGARING zei

Wellicht heb je beslist jou reden om de focus in de linker bovenhoek vast te leggen, ikzelf zou het net anderoms doen en schepstellen naar de rechter benedenhoek (bovenste foto) ... en niet in de fik zetten... dat zou zonde zijn...
gr
L.A.M.P

maaike zei

Amaai, mooi. Alleen de lucifers niet aansteken, het zou nogal een vlam zijn.

Joke zei

Doe Samantha de groeten van mij en wens haar van harte proficiat. Ik heb het hele verhaal gelezen. Volgende keer is ze nummer 1. Knap werk trouwens.