woensdag 10 februari 2010

Alweer winter

Toen ik vanmorgen naar buiten keek wist ik het... het is alweer winter met al zijn leuke en minder leuke kanten. Mijn zoontje zat vanmorgen 3 1/2 uur in de bus om op school te komen, waar hij anders maar een klein half uurtje over doet. Maar op woensdag heeft hij maar tot 12 uur les, dus hij kon al bijna weer terug toen hij aankwam. De lengte van de files in Belgie had vanmorgen een record van meer dan 900 km door het land.. een beetje winter en we liggen helemaal plat als samenleving. Maar voor fotootjes warm vanachter het raam is het natuurlijk een prima dag!!

7 opmerkingen:

Martine zei

Ook het negatieve heeft zijn goede kanten. Daar maken we natuurlijk handig gebruik van!

AmaZony zei

Jaaa al n geluk dat we voor al de prachtige beelden die de winter ons geeft niet op n rijtje,in n file moeten gaan staan. Trouwens knappe foto van die sneeuwvlokken, op die manier krijg ik dan weer niet genoeg van de winter. Grtz,

maaike zei

Jawadde, zolang op de bus.
Ja, in de vrije tijd is de sneeuw leuk, maar als je naar 't werk of 't school moet brengt het een hoop miserie met zich mee.
Alhoewel de winter mooie kiekjes met zich meebrengt, ben ik het toch allemaal een beetje beu aan het worden...

Kris zei

Je hebt er een origineel kadertje van gemaakt, beter dan zomaar een foto van een boom, topfotografie.

Koen zei

Mooi! Dacht eerst een beeld te zien van reflektie in een waterpartij.
Ik heb verontrustend weinig winterbeelden genomen tot nu toe...
erg hé

Carola Rummens zei

@ Koen Nu ik nog es naar dat beeld kijk vind ik dat geen vreemde gedachte van jou hoor. Het had best gekunt. Doordat de sneeuw onder in beeld wat massiever is kun je merken dat het een schuin raam is waar het naar beneden is gezakt. Maar anders had het best water kunnen zijn.

NIEUWSGARING zei

Mooie compositie en originele vondst
Gr

Lamp