woensdag 21 oktober 2009

Landschap (2)

Een landschap is niet alleen een prachtige ongerepte natuur, maar ook een door de mens naar zijn hand gezette inrichting van dat landschap. Aan de Noord Franse kust konden we van beiden volop genieten.


12 opmerkingen:

Martine zei

Wat hebben we die dag toch prachtig licht gehad! Die eerste foto is heel mooi geworden. Krachtig op de voorgrond en mistig aan de horizon.

Anoniem zei

knap diagonaal lijnenspel,
en zachte mooie kleuren! voor de 1ste,

Koen zei

De bovenste lijkt precies uit een luchtballon genomen. Prachtige beelden!

LAMP (hobbyfotograaf) zei

mooie beeldvulling met aangename kleuren (bovenste foto), en prachtige diepte en mooi e lichtspeling, da's leuk om zo'n foto te maken.

gr
Lamp

ysabje zei

wat een heerlijke eerste foto! soms kan je echt pareltjes schieten, carola. ik kan uit jouw foto's echt wel een paar favorieten halen. deze zou er een van zijn...

Susanne Stoop zei

De eerste foto van deze reeks is prachtig. Mooi gecomponeerd en van kleur en schitterend licht.
Ook de eerste serie mag er zijn!

Kris zei

Wat is die eerste mooi zeg. Vooral het lichteffect en natuurlijk ook het lijnenspel en de kleurtjes maken de foto top. Je bent wel echt van de grond gegaan met deze foto.

Rudi zei

Die eerste heeft het helemaal. Mooi lijnenspel maar ook interessante samenwerking van licht en schaduw. De frisse kleuren zijn de kers op de taart.
Kortom: een zeer sterke foto.

De tweede foto mag er ook best wezen. Ik vind hem mooier als het onderste gedeelte (strand waarschijnlijk?) er niet op zou staan.

Astrid Witte zei

Dit noem ik nou nog eens een glooiend landschap...

Anoniem zei

Prachtige opnames Caro, vooral de eerste is knap. Door het spel van licht en schaduw is het echt een dynamische foto geworden. Ook de compositie is knap met de diagonale lijn door de foto, je blik wordt meegetrokken van de voorgrond naar de achtergrond van de foto. Zeer mooi gedaan.

cARPe diEM zei

Ik ben een prutser, als ik jouw foto's zie. Adembenemend, die eerste.

Anoniem zei

Wauw prachtig!