zondag 6 juni 2010

Portrettenreeks voor Rotselaar

Gisteren mijn laatste portret gemaakt van 13 stuks voor de gemeente Rotselaar. Ze moesten een doorsnede van de bevolking zijn en gespreid over de 3 deelgemeenten Rotselaar, Werchter en Wezemaal. Liefst ook nog een beetje een achtergrond die herkenbare dorpselementen heeft. Het was een hele planning om dat allemaal in 13 foto's te realiseren. Maar een enorme ervaring, waarbij ik ook geleerd heb dat ik nog veel moet leren :) Daarom deze zomer voor mij een weekje naar Frankrijk voor een workshop portretfotografie. Ik verheug me er enorm op.
Omdat ik de personen die ik gefotografeerd heb niet zomaar op internet mag zetten, hier mijn dochter Samantha, die ook op de tentoonstelling mag hangen omdat haar moeder haar bij station Wezemaal heeft gefotografeerd.
Tentoonstelling zal door gaan in september in 'de Mena' in Rotselaar. Er zullen dan 50 portretten van inwoners van Rotselaar te zien zijn onder de titel "Allemaal Rotselarenaren", gemaakt door vier verschillende fotografen.

12 opmerkingen:

Jean du Bois zei

Fraai beeld en dat het dochter lief is, is goed te zien en succes met de voorbereiding voor de tentoonstelling.

Harry de Rooij zei

Lijkt me een hele belevenis, een tentoonstelling van je eigen werk te mogen inrichten.
succes daarmee.

Martine zei

Daar kom ik zeker naar kijken!

Koen zei

Tof!Kunnen we meteen daar afspreken met andere bloggers

Unknown zei

@ Koen Dat vind ik een heel leuk idee Koen. Ik ga dat onthouden!!

maaike zei

Wat een mooie sensuele foto. Echt knap hoor.

Mijnnikonenik zei

Zeer mooie foto van je dochter. We weten dat ze fotogeniek is. Laat weten wanneer de tentoonstelling doorgaat. Ik kom zeker een kijkje nemen.

NIEUWSGARING zei

Leuk idee... geef meer info ten gepaste tijd aub... kan het dan in mijn agenda reeds aanstippen! Succes met de fotoreeks portretten !
Lamp

AmaZony zei

Wat n tof initiatief ! Kan me voorstellen dat daar heel wat planning en tijd voor nodig is. De foto van je dochter is zeker al geslaagd. Succes he !

Erwin Acke zei

Super en inderdaad bijzonder leerrijk om aan zo iets te mogen meewerken.
Je plan voor een workshop in Frankrijk: toch niet in Arles?

Kris zei

Al enig idee wanneer de expo in de Mena loopt?
Voor het gemeentelijk project past deze foto inhoudelijk perfect. Niet omdat je knappe dochter erop staat (mag natuurlijk wel ;-) , maar het is een simpele warme foto met de juiste duiding.

Anoniem zei

Kwam toevalligerwijs op deze foto terecht. Leuke (lees: knappe) dochter heb je haha. Nouja, ik ben 20, dus een vies oud mannetje ben ik allerminst...